FAQ

Moet mijn naam op mijn ticket staan?
Nee, bij de voordeur wordt niet gecontroleerd of jouw naam ook echt op het ticket staat. Het is dus mogelijk om een kaartje van iemand anders over te nemen. Maar let op, alle tickets zijn uiteraard maar één keer geldig.

Is er een tafelschikking?
Nee, er is geen vaste tafelschikking. Je hebt dus alle ruimte om gezellig met je eigen gezelschap te gaan zitten waar je wil! Hoe eerder je er bent, hoe meer keuze op een prominente plek!

Moeten wij als groep tegelijkertijd naar binnen?
Nee, dat hoeft niet per se. Maar er is geen vaste tafelschikking, dus als je bij elkaar wil zitten is het handig om samen binnen te komen.

Is het ticket inclusief bier?
Het eerste pilsje is van ons! Daarna zul je toch echt moeten lappen, dus neem maar een dikke portemonnee mee!

Kan ik iets anders krijgen dan bier?
Als het maar geen fris is.. Nee geintje, je kunt bijvoorbeeld ook je pitcher laten vullen met Liefmans voor de meezingende dames! 

Kunnen we plassen tussendoor?
We willen zo min mogelijk lopende mensen door de zaal, dus zijn de pauzes bedoeld om naar het toilet te gaan. En voor de ergste zeikerds zijn een aantal plaskettingen in de zaal die je om kunt doen als je het echt niet meer houdt… Geeft zo’n rommel anders…

Zijn er obers?
Nee, iedere tafel krijgt een speciale bierhoed. Alleen de mensen met die hoed op kunnen de tafel verlaten om pitchers te scoren bij de bar.

Moet je goed kunnen zingen om mee te doen?
Nee hoor, je hoeft niet goed te kunnen zingen, maar wel hard. Heel hard. En dansen. En zwaaien. En dat soort dingen.